Som ni vet så grät justin till down to earth

Men åh, jag börja fan storböla.. I slutet så ba slänger han sig på scenen, vännen då! :(
 


En tjej skrev en förklaring om varför Justin börja gråta, och detta låter som en bra förklaring:


jo det var såhär..  enligt vad jag har hört iallafall, är ju inte säkert att detta är sant.
men iallafall , låten down to earth handlar ju om justin's mamma och pappas skiljsmässa.
därför är den här sången känslig att sjunga för justin.
innan konserten började hade justin en frågestund på soundchecken så alla fans fick fråga honom någonting ( det finns också på video ) och då hade några tjejer frågat honom vad låten down to earth handlade om , och han berättade att det var om hans föräldrars skiljsmässa och att känslorna när han sjöng den var äkta.
då sa det ena fanet att skiljsmässan var hans fel och massa som gjorde justin ledsen. han hade ju förstås tänkt att det var hans fel innan också , och alla som har skilda föräldrar vet nog att man tänker så, men nu när någon sa det till honom blev han ju verkligen ledsen.. men sen slutade han tänka på det. sen när han skulle sjunga låten började han tänka på vad tjejerna sa , och då bröt han ihop liksom. som ni ser i videon tar han mellanrum när han sjunger för att samla sej, och när han sätter sej på stolen hör man att han gråter när han börjar sjunga igen.
sen tittar han ner när han sjungit klart. och det är inte planerat att han ska rulla ut från scen, men han behövde samla sej och ville att det skulle se ut som att det var meningen att han skulle göra så. det gitarristerna gjorde tyckte jag var assnällt. asså att dom gick in en stund medans justin samlade sej.
men sen gick han ut igen och körde klart låten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<