Justin intervju
Just nu, är ingen sångare hetare än Justin Bieber. Från en två dagars stint på "The View", till en kommande Nordamerika turné, Biebermania- är det ett ord än?- fångar den(?) (is catching on).
Dagen före hans nya album "My World 2.0" kom till affärer och lanseringen av hans nya hemsida, pratade den 16-åriga Bieber med Speakeasy om hans galna fans, rappade och hur han hanterar alla skämt om honom.

Speakeasy: Du verkar ofta göra mycket R&B covers. Vad är det med den genre som du dras mot?
Justin Bieber: Växa upp, det var bara något jag vill lyssna på; "On Bended Knee" by Boys || Men. Jag gillar Ne-Yo´s "So Sick", "Because of you". Michael Jackson's "Dirty Diana", så ja.

Något i din ipod som dina fans inte vet om?
Jag gillar mycket klassik rock. Jag gillar Led Zeppelin. Jag tycker dem är ett riktigt bra band. Jag gillar mycket klassik rock, The Beatles, AC/DC, typ som det.

I din scenshow, börjar du att bryta dig in i danssteg och införliva en del koreografi. Har det varit svårt för dig?
Det har varit lite svårt. Jag dansade inte hela mitt liv; det är typ nåt jag lärt mig, men jag måste träna min röst och saker som det för att hålla min röst bra tills (slutet av turnén september) den fjärde.

Vilken är din favorit sång att uppträda?
Favorit sång på albumet är "Baby".

Ludacris är en gäst rappare i "Baby", men när du uppträder sången live, rappar du hanns del. Gillar du det och gör det så att du vill börja rappa själv?
Jag har bara kul. Luda är jätte rolig, rolig att jobba med, och jag har inte alltid honom där, så jag gör det själv. Jag äger på det. Jag tycker det är kul att rappa; det är bara en rolig sak att göra.

Hur fick du Drake att vara med i "Baby" videon?
Vi träffades på ett hotell som vi var på dagen innan the Grammys. Han är också från Canada så han ville visa lite stöd.

När du var med i "We are the world", fick du vara först, ta Lionel Richie's del.
Visste du att det skulle hända?
Vi var där, och vi visste inte att det skulle hända. Dom gjorde det den sista minuten. Lionel sa, "Jag tycker att du ska sjunga min del." Det slutade med att jag gjorde det och det var jätte kul. Jag skulle verkligen vilja jobba med Lionel (igen),
Han skulle vara roliga att jobba med.

Många personer skämtar om dig. Hur hanterar du att vara en slutkläm (punch line) och har du hört ett skämt om dig som faktiskt fick dig att skratta?
Det var ett skit på Funny Or Die om mig som var jätte kul. Personer skojjade om mig och det är alltid kul att skratta om sig själv. Det är det coolaste om Justin Timberlake han kan skratta åt skämt som handlar om honom.

Vad är det galnaste fans har gjort?
Jag har sett tjejer som har flashat för mig förut, det har hänt några gånger. Det är ganska galet att göra det för att få min uppmärksamhet. När vi joggar, jagar tjejer oss. Dom gör vad som helst för att få min uppmärksamhet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<