The world of Justin bieber

New York Entertainment har skrivigt en ganska lång artikel (5 sidor) på hur det är lite att vara Justin Bieber.
Så här har ni allt på Svenska:
p.s Det är översatt direkt från google, så säkert en massa fel.
At fyratiden på morgonen, skriken börjar om igen. Ljudet ricochets utanför trottoaren av 49th Street , avrundning hörnet till Rockefeller Plaza , där fyra och en halv timme från nu, kommer 16- åriga pop sensation Justin Bieber utföra på I dag visa. Men bara ungefär ett tusen fans kan packas , sardinelike , i Plaza, har 12.000 samlat in de senaste två dagarna.

Vaksamma poliser takt linje med Billy klubbar och förvirring . En cd logga in en Long Island galleria detta tidigare November orsakat ett upplopp som 35 tjänstemän från Nassau County och Garden City inom polisen måste kallas in och fem minderåriga och en polis skadades , vilket ledde till gripandet av Justin chef för " vårdslös hotade och kriminella olägenheter . "I april var en händelse i Sydney avbryts när flera flickor skadades i en teenybopper panik .

Becca Jude och Sinead Byrne har varit i linje för tolv timmar. När de kom , spred de ut sina filtar och kuddar på trottoaren och fick arbeta, noggrann undersökning med puff färg på T-shirts att klargöra , i lila färg som har blivit flagga Biebermania , WE ♥ JUSTIN Bieber . DET ÄR INTE en besatthet , det är engagemang

De har också gjort en affisch , noga beräknad för att dra Justin uppmärksamhet. WE SKIPPED PROM SE U JUSTIN ! den proklamerar . Änden av detta beslut , sin stora konsekvenser i tonåren åtanke samla omedelbart dem beundran för andra fans.

Ännu mer imponerande att de församlade är Emily Collyns och Juliet Basraoui , som delar att de har faktiskt träffade Justin på en levande tejpning av The View och mer till den grad , att detta ögonblick förevigades på nätet i ett klipp där du kan se Justin sjunger direkt till dem för fem hela sekunder.

"Dessa flickor var bara , liksom, " jag tror jag såg dig i att video , och jag tror att jag hatade dig '", Juliet berättar Emily ivrigt. " Jag har alltid velat bli hatade av Justin Bieber fans! "

Som så är hierarkier inrättas. I närheten Ceejay Vandyke , Francesca Giammona och Brianna Kelly skryta att de var där för upplopp vid Long Island köpcentret.

"De saknade grindarna, de bara hade människor Varningstejp kunde rippa igenom, " Francesca förklarar för en fördjupad publik. "Så linjen förvandlas till en stor bubbla eftersom alla flickor kom fram . "

Ceejay nedskärningar : "Som ett hundra flickor i minst "

" sprang ! " Francesca utbrister .

"Bara började springa . "

" Så nu finns ingen VARNING band , och det är bara flickor, som , översvämningar hela parkeringsgarage. Och det var små flickor , som , stående på bilar, vill, skrikande , gråtande . Det var mammor , vill skrika i våra ansikten. Flickor var kvävande . Vissa flicka fick sin arm bruten. "

"En mob scen . "

" Poliser var , typ, dra flickor bak i skjorta , typ, dra och kasta . "

" Jag menar, driver och knuffande . "

"Det var så läskigt ! "

Under loppet av natten, var pizza beställas ( levereras direkt till linjen och konsumeras tillsammans med en riklig mängd Twizzlers och Starbursts ), lår övningar genomfördes , "Baby ", en av Justin mest älskade låtar , spelades på en ukulele , Sporra till en improviserad allsång , läxor var planerade , då förkastas. Det var en djup och bitter diskussion om huruvida införsel längs kryckor kan säkra dig en plats längst fram i raden. Det var chanting ( " När jag säger " Justin, "du säger " Bieber ! ' " Justin ! " " Bieber ! " " Justin ! " Bieber ! ") . Där grät. Det var skrik över Justin och skriker över mört iakttagelser och skriker för passerande bilar som lät hornen som svar på skrek föreslås att " tuta för Justin Bieber ! "

Genom 4:30 , har himlen börjat ljusna och lamporna på scenen testas och man kan höra vad låter som en trumma. Vid fem-tiden , publiken inches framåt mot Plaza. Hårborstar fram ur ryggsäckarna. Makeup tillämpas.

" Jag kan gå ut, säger Becca , fläktade hennes fräkniga ansikte med händerna , " och jag är inte ens i närheten av honom. "

"Du vet vad jag tycker om ? " en flicka bredvid henne frågar med stora ögon . "Vi delar samma syre som Justin Bieber . "

On på morgonen av konserten , vaknar Justin Bieber upp medan det fortfarande är mörkt ute, klänningar snabbt, sedan rider med sitt team till Rockefeller Center för att göra en 06:15 samtal. I greenroom av nätet studion, gör han en sång uppvärmning. Efter några korta nyheter om Bottniska oljeutsläppet vädras , han ledde till en stol för en intervju med Matt Lauer , som frågar honom om det finns en baksida till hans intensiva berömmelse ( " jag får resa i världen och , ni vet bor jag dröm , men liksom , det finns definitivt nackdelar " ) och sedan eskort honom till Plaza, där skriken crescendo till ett öronbedövande decibel. Även publiken sväller framåt kraftfullt går konserten på utan incidenter. Justin Lopes runt scenen på sommaren vita , hip-hop stil , som arbetar sig igenom en kort spellista med hans senaste träffar - "Baby" och " Somebody to Love "," One Time "och "Never say never " - låtar som är bubblande , folklig och romantisk utan inslag av öppen sexualitet. Ikväll -efter filmar ett segment för ett 20/20 hyllning till Michael Jackson och poserar i en fotosession med redaktör och chefredaktör för Sjutton- Han kommer att framföra två av dessa låtar igen för Macy's fjärde juli speciell , vilket är under sköt en månad för tidigt , eftersom den verkliga fjärde juli , kommer Justin vara bortrest , på sin första turné . Det är därför, just nu , han är i en van på väg till Queensbridge Park i Long Island City, fortfarande ostadig från snabba TUPPLUR som var den enda driftstopp han hade hela dagen.

Bieber är bedårande i tawny , naiv form av en liten skog varelse. Hans ögon är fuktiga och fawnlike , hans läppar en blandning av vitlinglyra och puck. Hans duniga kinder verkar aldrig ha blivit förolämpad av något så taktlöst som en rakkniv . Om biverkningar, svepte fulländning av hans hår, det finns egentligen inget kvar att säga.

I TV-intervjuer , han är typiskt flörtig och behärskar ett slags förvirrad påverka som tillåter honom att komma över som både artig och tvärsäkra , så jag är förvånad över att hitta honom slouching ner i sin stol , furrowing pannan bakom D & G solglasögon.

"Jag har en huvudvärk riktigt illa. "

" Vill du ha Alvedon ? " frågar Jan Smith , hans sångpedagog , i en stol vid fönstret.

"Bara hade några . "

" Du tog Alvedon ? "Hon samlar sig upp befallande .

" Jag - Jag vet inte vad jag hade. "

"Vad tog han ? " Jan frågar Justin 's mammut livvakt , Kenny Hamilton.

" Ibuprofen . "

Jan ser ut som hon har varit smackade i ansiktet. " Kenny ! "

Kenny krusar . "Vad?"

" Ibuprofen ? Innan han sjunger ? "

"Uh ... det är inte bra ? "

" Nej. Det tunnar ut kapillärerna . Om han driver dem och vi får in bleeders ? Tja. Då vi ska ha en fest. " Hon vänder sig till Justin . "Låt mig se dina tryckpunkter. "

Hon börjar knåda den köttiga delar av hans handflator medan hans mor, Pattie Mallette , lutar sig över från sätet bakom dem och massage hans tempel. Detta är inte dalt : uppehället för nästan alla i mycket stor van , och många andra människor än , vilar på den smala axlar av 16- åring med en huvudvärk och förtunnad kapillärer . När det inträffar att någon som kanske Justin inte har haft något att äta idag , vi vika upp till en tunnelbana restaurang på 58th Street .

"Kan jag gå in? " Justin frågar .

"Nej ! " Jan och Pattie och Kenny och Melissa Victor, hans publicist, svara unisont .

Justin utfall ur sin stol. " Jag kommer strax tillbaka , säger han , apteringen den cloistering som har blivit en konstant del av sitt liv i de senaste månaderna . Att vara vuxen närmast dörren, följer Melissa snabbt honom.

"Du vet vad jag tycker om ? Vi delar samma syre som Justin Bieber . "

Lyckligtvis framkallar utfärd till tunnelbana någon allvarlig störning. Två unga flickor som går förbi har en mindre galen ut och ta bilder med sin kamera telefoner, och kassörskan ber om hans autograf , men resten av beskyddare , alla kontorsanställda och över 30 , bara fortsätta mumsade deras följ.

"Detta är verkligheten , säger Jan säger , tittar Justin ut genom fönstret. " Folk ser allt detta glamorösa saker. Verkligheten är , du stannar vid , du vet, Blimpie s, du får du något att äta , du gör varm -ups i bilen , man är trött ... "

Vid tiden Justin klättrar tillbaka i van med sin middag har Jan öppnade sin laptop och söks upp sin vokala uppvärmning , vilket han gör mellan betten. Hennes södra släpiga tal , spinnande från högtalarna , instruerar honom att göra olika ljud som piano vågar stiga och falla i bakgrunden. Han frustar som en häst längs skalor. Han meows som en kattunge .

"Inte genom näsan , baby , säger Jan

" goog goog goog goog goog goog goog goog goog , säger hennes röst på datorn.

" goog goog goog goog goog goog goog goog goog , " Justin upprepas .

" Ah ah ah ah ah ah ah ah ah , " säger hennes röst.

" Ah ah ah a ah ah ah ah ah , "går Justin, en oktav lägre .

"Du kan inte bli högre än vad som just nu? "det verkliga Jan frågar .

Det faktum att Justin röst förändras har nyligen varit föremål för mycket debatt i media. Inte bara innebär det hans röst är större risk att spricka i prestanda, men det betyder också att han förlora den klara, höga register som fick honom upptäckte i första hand . Hans fans vet historien utantill : De enda son till en enda tonåring mor, växte Bieber upp i bostäder med låga hyror i Stratford , Ontario. Vid 12 års ålder kom han på andra sjunga i en lokal talangjakt och lagt upp videon på YouTube så att hans avlägsna familj kunde titta på. Videon fick vidarebefordras , och snart fanns det önskemål om mer. Justin skyldig , lämnar ett spår av kornig film där preteen pekar en tomtenisse vänd mot kameran och enkelt härmar artister som Aretha Franklin och Justin Timberlake . Kort därefter , när han försökte att forska på en annan artist, Scooter Braun, en dåvarande musik marknadsförare och fest planerare, av misstag klickade på en av filmerna , tänkte han hittat nästa Michael Jackson , och efter spårning Justin ner och övertygande hans mor att R & B (i stället för Christian ) musik var vägen att gå, flög dem till Atlanta , där han införde dem till Usher . Justin erbjuds att sjunga på plats, gjorde Usher ett samtal till Island Def Jam ordförande LA Reid , och


" Vet någon vi utför ? " frågar han nu om den fjärde juli tejpning .

" Ja, " Jan svar. 

" Men man kan inte Twitter om det eller något , "varnar Melissa . 

Justin ser förstummad. "Varför?"

" För att det är kontrollerat. Vi fick ett e-postmeddelande från NYPD . De är busing dessa människor i. De inte ens vet vart de tar vägen . Vi kan inte avslöja. NYPD kommer att stänga ner oss . "

"De vill inte säkerhetsfrågor ", Jan klargörs . " Här har du. Nu googs . "

När vi nära parken, drar Melissa en glänsande svart shoppingväska fram under sin plats.

"Vad är David Yurman ? " Justin frågar , eyeing påsen oformligt.

"Det är en juvelerare . "

"Ooh , " Jan Coos . "Det är min födelsedag. "

Från tiotal Bejeweled dogtags att Yurman har skickat över, väljer Justin en som är täckt med taggiga svarta diamanter.

" Är detta verkligt? " frågar han.

" Um , ja, sälja i minut den för $ 7.500 , "Melissa berättar för honom . "Så , ja. Tappa inte bort det! "

Han lägger den runt hans hals med taggen fortfarande sitter .

" Jag kan gå ut, och jag är inte ens i närheten av honom. "

Whöna vi kommer till Queensbridge är det redan full av aktivitet. Ljud killar och killar belysning och killar konstruktion pil från plats till plats pratar i headset. Strax under 59th Street Bridge, en stor metall skede har byggts med panoramavy över Manhattan sprids ut bakom den.

Justin leds ner till ett område vid floden där han kommer att göra flera intervjuer , bland annat en för Fantastico , en brasiliansk show med 35 miljoner tittare. ( "Min brasilianska fans är fantastiska , verkligen där för mig från början! ") innan kameran rullar , han böjde sig över och lite ledig , men när de börjar , fäster han uppmärksamhet, att vrida upp charmen , även om han inte Har inte svar på alla frågor. " Jag ska vara att utföra ... uh ... Jag vet inte . Kenny , vilka låtar gör jag ? "

" Baby "och" Somebody to Love . "

Justin vänder tillbaka till kameran sportsligt . " Okej. " Baby "och" Somebody to Love . "

Efter samtalen är över , ambles han över öppna fält till ett lummigt område där ett fåtal lyx trailers är parkerade och hans personal , huvudsakligen män i övre tjugoårsåldern - fabriker om, göra enstaka går till catering tabellen. Det finns ett enkelt kamratskap här , massor av höga femmor. Justin sätter sig in i samtalet som en älskvärd bror , sidling upp till Dan Kanter , hans 28 -årige gitarristen , att engagera sig i en passionerad diskussion om filmen Brüno. Kenny retar honom om organ flytande i East River . Hans chef, Scooter, går på tomgång i närheten.

Det är inte litet mått av Justin växande berömmelse att dessa tre män har blivit halv - kändisar i sin egen rätt. Även de höra deras namn skrek med tonåren glöd.

"Det är lite konstigt , eller hur? "Scooter frågar när motivet uppstår.

"Barnen är galna , säger Dan . " När vi är med honom ibland och vi är i en bil och människor banka ? Det är läskigt. Ibland mödrar står framför bilen så att deras barn kan smäll på sidan. "

"Aldrig bråka med passionen i en 14 - eller 15 -årig flicka.

" Ja, men det är verkligen konstigt när vi spelar och tittar på någon få föras över räcket , och vi vill, " Ja , det gör vi sluta? Behåller vi på väg? '"

Ändå dessa män har lyxen av att inte vara epicentrum i frenesi .

" Det är definitivt fantastiskt för mig att jag har sådana fantastiska fans, Justin säger och sedan paus , känna hur långt han skulle gå. " Men liksom , på samma gång , jag menar ... jag är klaustrofobisk , riktigt illa. Jag tycker inte om att stängas in "

Trots detta Stokes Justin den virvel av ludna östrogen. Enligt Billboard tidningen, tweets han åtminstone fyra gånger oftare än någon annan kändis , nästan som om han fylla en kvot. Han följer mer än 70.000 personer. Han odlar aktivt en online- konversation , bevara illusionen att det inte är en ensidig genom att ofta ge " ropa -outs " för särskilda fans ( " Allison i lila Tye färgade skjortan det var trevligt möte u ") eller till sina kvinnliga publiken i allmänhet ( "hur u doin damer ;)"). Tron att , till skillnad från andra artister , han är "verkliga" och att han " verkligen bryr sig om oss "är ett vanligt avstå bland anhängarna , och vad de känner skiljer honom från den välsignade genetiskt och kraftfullt lyckades unga stjärnor smitts i Disney eller Nickelodeon maskiner. För många fans att ha honom följa dem på Twitter är en livstid mål , även om få har uteslutit möjligheten att han en dag skulle kunna susa ner i folkmassan och välja en lycklig flicka att vara hans enda .

Naturligtvis har denna nivå av hängivenhet sina fördelar . Utköp av hans skivor rutinmässigt organiseras av grupper som egna utsedda Bieber armén ( en flicka med Facebook namnet Lauren Love Bieber berättade att hon hade köpt sitt första album, My World, nio gånger , My World 2,0 sjutton gånger och "Baby" enda 24 gånger). När en ny singel kommer ut , fläktar mobilisera online för att köra det till början av iTunes. När Twitter ändrade sin algoritm så att dess " trender ämnen " anges de som hade visat en nyligen ax i popularitet snarare än den mest konsekvent populära , ett drag som skulle ha avsatt Justin från Nr 1 plats hans 4 miljoner prenumeranter snabbt fångades på . Plötsligt var uppenbara skillnader som " Jieber "och" Twieber " tar upp inte en utan flera platser på listan. " Jag har aldrig sett ett fenomen som detta , " LA Reid berättade . "Titta , vi sätter sin första singel ut tretton månader sedan, och idag är han sälja ut arenor över hela Amerika , och ungarna i näsblod avsnittet bär Justin Bieber T-tröjor, och när han säger att skrika , de skriker , och när han säger hoppa , hoppa de. Jag har aldrig sett något liknande sedan Beatles.


Redan har mani överträffade Bieber förmåga att kontrollera det, tillbedjan morphing ibland till något mer olycksbådande . När han skojade att han var dating Kim Kardashian , började hon ta emot dödshot. Medan autografjägarna i Paris , skittered han bort från mängden vagga sin arm efter att den träffas av en metall barrikad som knappt återhållen en våldsam våg av fans. Under ett våldsamt angrepp på en flygplats i Nya Zeeland dagen efter han in australiska show , slet tweens vid hans kläder och skickade sin mor spretande i ivern att nå sin son. Han behandlade den över Twitter. "Äntligen fick till Nya Zeeland går kväll ", sin post läser. " Flygplatsen var galen . Inte glad över att någon stal min hatt och knackade ner min mamma . Kom igen folk ... Jag vill kunna skriva och ta bilder och träffa mina fans , men om ni alla trycka säkerhet brukar jag . låt oss hålla det säkert och ha roligt. "

Allt detta har lett Justin team att bli skyddande , inte bara av hans person utan även hans psyke. " jag ibland känner mig som jag är rådgivare och han är min husbil, du vet? " Dan säger. " Bon Jovi är inte, som , kudde , slåss med sin gitarrist innan han intar scenen . "För att upprätthålla en viss grad av normalitet , har Scooter sköt personer som agerat för vördnad eller pandered till Justin . " Jag mår dåligt . Jag lägger honom i detta läge , säger han. Teamet försöker hålla sina arbetsrelationer ljus. Det är brottning och videospel. Vänner är välkomna med på delar av turnén. Upptåg uppmuntras . En gång , efter att ha stulit numret från Scooter telefonnummer , kallad Justin sångaren Akon , låtsas vara hans oäkta son . " Han är som , " Pappa, varför gör inte du älskar mig? "Scooter skrattar . "Det skrämde verkligen skiten ur Akon . "

När Queensbridge fältet börjar fyllas med fläktar , Justin retirerar in i hans släpvagn. Mycket tid går åt till att försöka på olika outfits och e-posta bilder till Ryan Bra , Justin 's stylist (aka " skryt coach " ) , som är på ett bröllop i Florida. Bra ger sitt godkännande till svarta jeans, en svart T-shirt , en vit väst, och maroon höga toppar. Den Yurman stycke får också tummen upp .

 WE SKIPPED PROM SE U JUSTIN !

Vid det här laget är Justin vana att leva i en resväska . Under de senaste två månaderna har han bara varit hemma en gång. I morgon bitti är de som flyger till Boston så att Justin kan öppna för Taylor Swift . Nästa dag kommer de att bege dig till London för att uppträda på Wembley Stadium för 70.000 personer.

Dan är fortarande i vördnad för allt detta. "I min årsbok är den sista raden i min punkt blurb " Wembley Stadium en dag. " Allvarligt . "

Scooter skrattar . " Min är faktiskt , " Scott "Scooter" Braun : En dag kommer jag att hitta en 12 -årig på Internet, slumpmässigt , mitt i natten efter att ha kommit tillbaka från en lång natts drickande, och jag kommer att stirra på liten pojke på två raka dagar tills jag hittar honom. "Nu om jag skulle ha skrev den , skulle någon ha trott , Det är konstigt. Men nu - "

"Det fortfarande låter lite konstigt , säger Mike Alexander , chef för Justin internationella marknadsföring. 

Scoote axelryckningar . " Det låter konstigt , men ingen verkar ha problem med det . Hela världen firar mig se en liten pojke på Internet mitt i natten. Vilken tur är det? Ganska effin " tur. "

Innan Justin intar scenen , monterar laget i en trailer som är en nära nog perfekt tillnärmning av en förorts vardagsrum.

"Kan ni höra mig? " Justin samtal ut i en trådlös mikrofon . Ett vrål stiger från det håll av fältet anger jakande. " Vi kommer att be, okej? "Scooter utfall för Mike. Detta är ett företagsevenemang , påminner han dem, och därför sekulära. Ynglingen pastor Justin möttes i en Atlanta kyrka som har rest med laget plöjer fram ändå. "Fader, vi kommer inför dig att erkänna dig för denna dag , för detta tillfälle . Tack för varje medlem i teamet , fader . Tack för föreställningen. Må ni välsigna varje person , Fader, och kan de se dig hos oss när vi utför. I Jesu namn , amen. "

 "Amen , "upprepar Justin .

 "Låt oss gå , säger Scooter .

 Det är oklart vad publiken hört talas om bön , därför så snart som Justin lämnar släpvagn, allt annat verkar glömmas bort i den hysteri som bryter ut . Justin klättrar upp för trappan på baksidan av scenen. När han framträder på framsidan, de första tonerna av "Baby "ljud ut över East River .

 " Gott Nytt År , alla! " Justin ropar ut ett brett leende. Då han tar själv. " Whoa, whoa, killar, börja om. Börja om.


" Du är inte hyped nog ! " den D.J. förmanar folket , men detta är klart våningssäng .

 Justin fnittrar . "Och jag sa: " Gott Nytt År. " Och det är inte det nya året. Det är ... um ... det är ... fjärde juli ! "Musiken slutar och börjar sedan upp igen från början. Han utför låten flera gånger så att kamerorna kan fånga honom stegrande från olika vinklar. Mellan varje ta driver en ung kvinna upp på scenen till pulver hans ansikte , och Justin försöker göra några folksamlingar .

 " Killar, människor får smushed i fronten. Kan du ta en , två steg tillbaka? Okej, behöver vi alla att säkerhetskopiera - allvarligt , dock. Eftersom uppenbarligen som inte fungerade . Vänligen bara steg tillbaka . "

 " Om du älskar Justin Bieber , måste du ta tre steg tillbaka , " DJ går i. Även detta verkar ha minimal effekt . Ner front , tårar av fans strimma i scenbelysningen . Vid ett tillfälle , spruta Justin swigs från en vattenflaska och sedan de återstående vätskan över slaganfall flickor under - en röra han endast nyligen gjort sin egen. När han lämnar slutligen på scenen och drog hans skjorta i processen , cops till häst takt omkretsen på metall barrikaderna . Omvärvande en bar överkropp Justin, spurter besättningen bokstavligen den van som rusade ut i parken med en poliseskort med lampor blinka.

" Hade du kul? " frågar han sin medpassagerare när vi är säkert på väg . Samförståndet är ja , det var en fantastisk show . Justin remsor av sig sina jeans och förändringar i ett par basket shorts. Han tar två Alvedon , tvätta dem med lånade vatten. ( "Har du hepatit ? " skämtar han , kramade flaskan. ) Och han lutar sig tillbaka, nöjd med det jobb han gjort i dag.

 " Jag älskar honom! Han är otroligt! Jag vill inte vara den läskigt fan , men liksom , jag helt är. "

" Kenny ! " han utbrister plötsligt. " Finns det en plats vi kan få ett körfält ? En bowlingbana ? "

 Ser växlas över bilen. "Du har en lobby samtal i morgon klockan 6 , " Pattie påminner honom.

 " Ja, men jag inte gör något förrän natten. Jag kan sova hela dagen . "

 " Du har skolan, "Melissa påpekar.

 "Nej , det gör jag inte! Jag gjorde i skolan idag. "

 "Hur mycket ? "

 " Två och en halv timme. "

 "Kan vi svalka din röst ner, tack? ", frågar Jan , cuing upp vågen på hennes dator.

 I desperation börjar Justin viskar till Pattie .

 "Nej viskande , " Jan instruerar . " Du måste använda den vokala kolumnen. Du kan bara inte viska . Det är inte bra. "

 "Det är inte meningsfullt , " Justin säger lite för högt .

 Pattie suckar. " Ikväll är inte en god natt. Du kan bowla som helst. "

 " Varje gång ? " Justin frågar , med anledning. " Okej. Du namn en gång. "

 "Det är bara sent. "

 " klockan tio ? "

 " Ja, det är för sent. Justin , du är 16 . "

 "Exakt , säger han autoklaverna. " Jag är inte 2 . "

 Vågar stiga och falla i bakgrunden då bilen tystnar . Det är klart att ingen av de vuxna kommer att vika , och det är klart att Justin , spirande megastjärnan att han är så van vid någon tonåring att inte alltid få sin vilja igenom. Sensing nederlag, stirrar han ut genom fönstret och såg ljuset i New York blixt av .

 Sexton -åriga Julia hade bättre lycka med sin mamma den kvällen. Det tog några cajoling , men hon hade fått tillstånd att gå till Justin 's Queensbridge show, vilket var tur eftersom , så långt hon var berörda, I dag visa konsert hade varit lite av en byst . Hon och hennes vän Emily hade kämpat sig fram mot främre delen av publiken , där sommarvärmen och kroppen värme och krossa och kollektiv utmattning och hysteri hade skapat ett veritabelt inferno. När musiken slutade , Emily hade dykt upp vid min sida , flämtande .

 " Juliet svimmade ! De tog henne in i huset ! "

 Inne i triage området i en skugglik hall i Rockefeller Center , var Juliet sittande , blek och darrande och bära en syrgasmask , omgiven av andra unga fans i liknande stater sänkt medvetandegrad.

 "Det finns så många av dem , " en EMT sade , skanning liggande unga kroppar . " Hur många tycker ni? Tjugo ? "

 " Trettio , " hans partner besvarade.

 Plötsligt drog Juliet av sig masken. "Du ska inte berätta för min mamma , säger hon bad . " Justin har en annan konsert ikväll. Jag har att gå! "

Och till slut , hon var där och såg Justin långt håll bland annat myller av skrikande, knuffande , beundrande tonåringar, alla hänförd av blotta åsynen av honom.

 " Jag älskar honom! Han är otroligt! Jag vill inte vara den läskigt fan , men liksom , jag helt är. Åh, Justin ... " Juliet släpade bort, hennes tillbedjan snabbare än hennes ord. " Min mamma är så över Justin Bieber . "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<