Världens största flach mob!!

Lystring alla svenska beliebers!

Som ni alla kanske redan vet så är det en gigantisk Justin Bieber "One Time" Flash Mob på väg. För er som inte riktigt har förstått innebörden av en Flash Mob så har jag ett riktigt bra exempel här -> http://www.youtube.com/watch?v=V3dh0HcnBnw

Runt om i hela världen anordnas det en Flash Mob i varje storstad och jag har fått i uppgift att organisera Sveriges. Tanken är att alla Flash Mobs ska mixas ihop till en och samma Flash Mob som i sin tur kommer att bli världens största. Det kommer att krävas ett stort antal svenska beliebers, hög musik och en häftig koreografi, men tillsammans tror jag att vi kan fixa det utan problem!

Datum, tid och plats för Flash Mobs:
* 30 Juli i Göteborg, Avenyn kl. 14:00
* 6 Augusti i Stockholm, Plattan kl. 14:00
Var medveten om att eventuella ändringar kan tillkomma. Datum, tid och plats för genomgång av koreografi kommer snart att uppdateras på http://twitter.com/SWEBieberArmy

För att detta ska kunna bli succé måste vi alla hjälpas åt att samla in så många svenska Bieber fans som möjligt till att medverka. Ju fler vi blir desto bättre, så gör din insats genom att sprida ordet om Världens Största Justin Bieber Flash Mob!
* Tips om hur du kan sprida ordet: Sätt ut lappar i affärer och på lyktstolpar, gör ett YouTube klipp, skriv ett blogginlägg, ring/maila din lokala radio, informera din tidning, uppdatera din Twitter/Facebook status osv... Var kreativ! :)

PS. Att kunna dansa är inget måste, alla beliebers är välkomna att delta oavsett dansfärdigheter!

Med vänliga hälsningar,
Natalie Olofsson från @SWEBieberArmy
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<