Justin Bieber king of internet

Justin har nu blivit den största stjärnan på Internet!

Den 16-åriga canadensiska sångaren har tagit över tex Lady Gaga som var den personen som hade mest webbsökningar. Justin som upptäcktes på youtube har fått tre gånger så mer visningar som fotbollsspelaren David Backham, trots att det är relativt okända i Storbritannien enligt webbsidan Ask Jeeves.
Den webbplats som kollar frågor om hans musik säger: "Det är som om att miljontals han bara existerar på internet."

Men det är inte det enda exemplet på Justins enorma popularitet på Internet.
Han vann twitters lista över "mest trendiga tweets" under flera månader under året också.
I april i år kom han sjua på en lista över det 50 mest populäraste påersonerna på Internet, sammanställd av COEDMagazine.

Han har också vart det "utsatta målet" för flera Internet bluffar. Haterz lyckades hacka youtube vilket gjorde att när man sökte på hans videos kom man till "vuxen-siter" och sedan skickade dom falska popup-meddelanden. Flera av Justins musikvideos har kommenterats med kränkande kommentarer och dom sprider även falska rykten om att superstjärnan är död.

Det senaste är nog "my world tour"-sidan. Den sidan som bestämmer vilket land Justin ska komma och turnéra i. Men den sidan har blivit "anfallen" av ett internationellt skämt, efter en offentlig omröstning som massor av folk har röstat på vilket land han ska komma till. Nord Korea vann med över en halv miljon röster.
Och dom som knappt har tillgång till Internet kan väl knappast ha tagit sig från plats #24 till plats #1 så snabbt?



 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<