Justin älskar Kim, men Kim älskar inte Justin på samms sätt!?Det ser ut som om någon verkar ha det svårt med att hålla jämna steg med denna Kardashian!

För några månader sedan, fick Justin Bieber och Kim Kardashian allt mysigt på en karibisk promo skott, och sedan återigen i Vita huset. Justin och Kim svor de var bara vänner, men efter en Pinkberry dag i LA (11 juni), så hävdar vissa källor att JB önskar det var mer!

"De har en riktigt oskyldig flirt på gång, som hon tycker är söta och ofarliga, säger en källa Showbiz Spy. Men för Justin, det är en hel del mer:

"Justin försöker agera som en "människa" när han texter eller talar till henne," källan sa.
"Hon är smickrad och låtsas ta honom på allvar. Vid denna fotosession när han höll hennes hand i vattnet, han tänkte att han var mannen. Han har det dåligt."

Så, ser Kim det? Har hon hög Bieber Fever? Mmmm, inte så mycket.

"Kim gillar att skämta en hel del.
Hon kommer att fråga honom om han är otrogen mot henne, sånt, sa insider.
"Hon vet Justin tar det mer allvarligt, men hon skulle aldrig göra något för att förnedra honom eller låta honom känna dum. Hon minns hur det var att vara 16 och ha en kär i någon äldre."

Vi skulle säga att hon är galen, men de är 13 års mellanrum, så det är ganska förståeligt att hon inte helt ner med Bieb (okej, vi ändå säga att hon är galen). Och åtminstone hon vara trevlig. Men bryta vår pojkes hjärta? Det finns en hel armé som kommer, Kim!

KÄLLAKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<