jag ville bara säga att....

alla ni bieberhaters som säger saker som "Bieber bögen ska dö",
fattar inte ni hur sjukt patetiska ni är!?
1. Hur kan man hata någon som man inte ens har träffat?
Hur fan vet ni att han inte är världens shystaste kille?
2. Att önska livet ur någon som ni inte har träffat, inte har gjort er någonting eller på någon sätt förtjänar det, ni hör ju hur sjukt det låter.
3. Jag säger inte att ni måste älska honom, men om ni inte gillar honom så kan ni väl göra någonting vettigt istället för att säga taskiga saker om honom, skapa facebook grupper om hur mycket ni hatar honom och säga att vi som gillar honom är dumma i huvudet.
4. Alla kan inte vara älskade av alla. Alla gillar inte Britney Spears, Beyonce, Green Day, Michael Jackson, Kiss, eller dig heller, för den delen.
Alla kan inte vara älskade av alla.
5. flera av er har säkert inte ens lyssnat på hans musik utan, era kompisar, några ni har sett/hört, har sagt/skrivit att hans musik suger, att han är bög, etc. Ni faller helt enkelt för grupptrycket..
6. Att ni kallar honom bög, asså, är ni sju år och tycker att ordet fortfarande är roligt? Vet ni inte vad det är? Eller vad är det frågan om? Att kalla någon för bög, p.g.a personens röst, utseénde m.m.
ni låter som små, små barn..
7. Det där om hans röst.
För det första, han kan inte, ~precis som oss, bestämma när han ska hamna i målbrottet. Nu har han gjort det så nu kan ni inte säga att han har pipig röst längre.
8. Hans låtar, hans "scen närvaro", hans käslek till fansen, hans röst, borde man inte koncentrera sig på det istället för "uh, han klär sig så! han måste vara bööög!". Sluta hacka på hans utseénde.


Så säg inte att ni önskar livet ur honom, för han har också ett liv, med riktiga känslor, riktiga depp stunder, och han tar också skit, även fast han är känd.
Man blir inte super självsäker och inte tar någon skit alls bara för man är känd.


Det var bara det jag ville säga, typ.Kommentarer
Postat av: Emma

precis!!

2010-08-01 @ 16:56:41
URL: http://justinfans.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<